top of page

Brainstorm

sessies

Laat je bedrijf spreken

Het begin van je onderneming, een spannende stap! De eerste stap is gezet, nu is de volgende stap aan de beurt: herkenbaarheid! En hoe kan je beter herkenbaarheid genereren dan met een uniek logo en huisstijl. Deze sessies heb ik speciaal opgezet om samen te sparren over elementen zoals kleuren en fonts maar ook om een eerste opzet te maken voor je logo en/of huisstijl.

Tijdens deze sessie kunnen we ook aan de slag met het verder uitdenken of aanpassen van een bestaande logo of huisstijl. 

Working Coffee

Voor wie

(Beginnende) Ondernemers die graag samen met mij willen sparren over alles wat branding en ontwerp te maken heeft. Maar ook samen willen gaan sparren én ontwerpen.

Notebook & Pad

Duur + kosten

Een sessie duurt maximaal 3 uur en kost €149,99 excl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Je kan een sessie verlengen met €40,- excl. BTW per uur.

carmenhuisman-defunfactor-boek-ontwerp.p

Sessie onderwerpen

Ik kan je met van alles helpen! Denk aan het uitwerken van een logo, huisstijl, boek(cover), flyer, folder, visitekaartjes, kaarten en nog meer. Neem gerust contact, er is een hoop mogelijk!

Image by Chris Lee

Betaling

Betalen kan op verschillende manieren. Uiteraard ontvang je een factuur met BTW aan het einde van een sessie per mail. Je kunt later betalen via overboeking of direct via PIN.

fotospand2.jpg

Locatie

Graag nodig ik je uit om een sessie bij mij op kantoor te komen doen. Liever een sessie op jouw eigen locatie? Ook geen probleem, ik kom graag naar je toe. Regel jij een kopje thee?

crafting Desk

Extra kosten

Tijdens de sessie proberen we zoveel mogelijk te doen. Bij grotere projecten heb ik nog wat langer de tijd nodig om alles uit te werken, samen bepalen we de uren en een prijs.

Deze bedrijven gingen je voor:

De FUNFactor

Tijdens een sessie zat is samen met Judith Smit, schrijfster van het boek De FUNFactor. Tijdens een sessie konden we elkaar niet alleen wat beter leren kennen maar hebben we ook samen de cover ontworpen. Na deze sessie kende ik niet alleen Judith beter, waardoor ik het boek passend bij haar en haar bedrijf kon vormgeven, zij wist ook direct hoe ik te werk ga.

Afspraak inplannen

Ik ben telefonisch bereikbaar via 0172-751093

of via Whatsapp via 06-36065730.

 

Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar carmen@carmenhuisman.nl

bottom of page