top of page

Freelance grafisch ontwerp

Ik kan jouw bedrijf op vele manieren helpen. Ik ben flexibel inzetbaar als freelancer. Momenteel werk ik zowel doordeweeks als in het weekend, dit wisselt af in dag- en avonddiensten. Lees hier meer over mijn grafische diensten.

Carmen Huisman Grafisch Design 106.jpg

Concepting

Ik help je graag bij het bedenken van creatieve concepten. Ik denk graag creatief mee met een opdracht en vind het leuk (om binnen de gezette huisstijl) om verder te denken en te kijken.

Branding

Beginnende onderneming of is je onderneming toe aan een opfrisbeurt? Ik denk graag mee en help jullie graag met het ontwerp hiervan. Denk aan logo, kleuren, fonts en huisstijl elementen 

Grafisch design

Als 'huisstijl-bewaker' pas ik mij moeiteloos aan, aan jullie huisstijl (of aan die van jullie klant). Zowel voor drukwerk als voor online ontwerpen. Denk aan folders, posters, presentaties en illustraties

Sfeerbeelden

Laat jouw bedrijf spreken met sfeerfoto's en video's. Zo kan ik foto's en video's maken van alles rondom jouw bedrijf. Handig om te gebruiken in drukwerk, op de website of op social media.

Carmen Huisman Grafisch Design 01.jpg
Stijl

Modern

Ik pas mij moeiteloos aan, aan jullie stijl maar handhaaf vaak wel een 'moderne' stijl. Ik ben niet bang voor wit en houd ervan als alle elementen in balas zijn. Ik kan illustraties in 

'2D flat design' ontwerpen.

Carmen Huisman Grafisch Design 51.jpg
Work

Projecten

Ik sta voor allerlei projecten open. Zo sta ik altijd open voor korte en langdurige projecten. Van een enkel flyer ontwerp tot een complete huisstijl met website. Een enkel ontwerp kan ik al dezelfde week oppakken.

Carmen Huisman Grafisch Design 107-1.jpg
Tarief

Uurtarief

Ik werk voor een uurtarief van €50,- excl. BTW. Verder sta ik open voor vooraf afgesproken dag- en projectprijzen. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn en komen we achteraf niet voor verrassingen te staan.

Carmen Huisman Grafisch Design 38.jpg
Part of the team

Vaste ontwerper

Heb je vaker ontwerp klussen maar niet genoeg om een vaste ontwerper aan te nemen? Ik word graag jullie 'vaste ontwerper'; wanneer jullie projecten hebben liggen, kan ik die voor jullie uitvoeren.

20220712_StrengGrowers_Fotoshoot_52.jpg
Locatie

Flexibel

Ik werk vanuit mijn eigen kantoor aan huis in Alphen aan den Rijn. Hier kan ik rustig werken aan mijn opdrachten. Natuurlijk vind ik het niet erg om even kennis te maken, te briefen of op jullie locatie te werken.

Studio Mamengo Grafisch Ontwerp _2.jpg
Sessies

Samen ontwerpen

Liever samen ontwerpen? Boek dan een 'ontwerp sessie'. Er zijn 2 varianten. Een sessie voor ondernemers die graag samen gaan sparren voor logo + huisstijl en een sessie waarin we een kaart gaan ontwerpen.

Contact opnemen

Vanwege onregelmatige werktijden en het werken op verschillende locaties, ben ik het snelst te bereiken via de mail: carmen@carmenhuisman.nl of via Whatsapp: 06-36065730

StrengGrowers Fotoshoot Carmen Huisman.jpg
bottom of page