top of page

PORTFOLIO

ILLUSTRATIE

Visuals voor website

GLO-Integration

Een lastig verhaal omzetten naar begrijpbare visuals. Deze uitdaging ga ik graag aan. Voor GLO-Integration ontwierp ik verschillende visuals voor op hun website. Deze visuals ondersteunen het verhaal. 

In totaal gaat het om 5 visuals. Deze visuals zijn in de huisstijl van GLO-Integration gemaakt.

Later heb ik in dezelfde stijl ook print elementen vormgeven zoals flyers, roll-up banners, posters en clean-desk-policy kaarten.

Iconen, documenten en infographics

Relay42

Voor Relay42 heb ik een hoop mogen ontwerpen, dit varieerde van iconen, infographics tot zakelijke documenten en whitepapers. In al deze uitingen werd gebruik gemaakt van illustraties en iconen, uiteraard geheel in hun huisstijl. Deze illustraties zorgen niet alleen voor een 'speelser' uiterlijk maar ook voor verduidelijking van soms ingewikkelde processen.

Niet alleen maakte ik ontwerpen voor Relay42 maar ook voor hun klanten zoals o.a. KLM, Nuon, TUI en British Airways.

Illustratie

Eurolaminaat

'De man achter het bedrijf', dat is Rinus van Eurolaminaat. De vraag was of ik van Rinus een getekend poppetje kon maken. Aan de hand van foto's ben ik gaan illustreren. Met zo min mogelijk lijnen, toch een herkenbaar gezicht creëren. 

Naast het illustreren van Rinus, heb ik ook posters en flyers mogen ontwerpen die in of rondom de winkel hangen en staan. 

Infographics

Funk-e

Voor Funk-e werk ik als illustrator en ontwerp ik visuals voor animaties en infographics. Samen met de art-director zorgen we dat er een mooi eindproduct ontworpen wordt.

Voor Funk-e heb ik illustraties mogen maken voor Drechtsteden, NS, ASVZ, Laurens Verzorgingshuis, Coca Cola, Stedin en Erasmus University Rotterdam.

Infographics

Print en Stitch

Voor Print en Stitch ontwierp ik handige stappenplannen. Deze stappenplannen helpen de klanten om hun keuze te maken. Welke druktechniek is handig voor welke situatie en wat komt er per techniek kijken? Door middel van simpele iconen en illustraties krijgt de klant direct een overzichtelijk stappenplan met hoe hij zijn product kan bestellen.

Bekijk de infographics >

Team illustratie

Zanox

Je team op een bijzondere manier vormgeven? Dat wilde het fashion team van Zanox wel! Deze A6 kaart ontwierp ik voor een van hun evenementen. Aan de hand van foto's illustreerde ik elke collega geheel in de huisstijlkleuren. 

Illustraties en iconen

visuals, infographics en animaties

Verduidelijk lastige verhalen met iconen en infographics. Ik kan alles op maat illustreren. Of het nu gaat om een zakelijke document met grafieken en tabellen, een ingewikkeld verhaal omzetten naar begrijpbare visuals of het illustreren van logo's of personages.  

bottom of page