top of page

PORTFOLIO

ONLINE DESIGN

Online Magazine

Just Be It magazine

Mijn eerste project als freelancer was na het afstuderen. Ik deed een onderzoek en schreef mijn scriptie voor Just Be It Magazine en na mijn afstuderen mocht ik blijven om het magazine te realiseren. 

Just Be It is een online magazine wat je op je telefoon, tablet en desktop kunt lezen. Het magazine heeft een strakke, moderne uitstraling en is bedoeld voor mensen met interesse in duurzaamheid en verantwoord ondernemen in lijn met stijlvol leven.

Bekijk de magazines >

Online Magazine

Vitae Magazine

Voor Vitae Magazine heb ik het logo ontworpen, een branding opgezet en de magazines vormgegeven. Het magazine bestond uit 3 categorieën: sport, food en mind. Met elk een eigen kleur. Deze kleuren komen terug in het logo en in het magazine. Als lezer navigeer je snel naar de juiste categorie door je te laten leiden door de kleuren. Het magazine heeft een moderne maar kleurrijke stijl met patronen. 

Online magazine

Innit Magazine

Tijdens mijn studie liep ik stage bij Innit Magazine waar ik 3 online magazines heb mogen vormgeven. Innit Magazine is een maandelijks interactief lifestyle magazine voor stedelijke twintig- en dertigers

Bekijk hier het magazine >

Online menukaart

De Gelderse Cateraar

Thuis alvast de menukaart checken? Voor De Gelderse Cateraar mocht ik de menukaart opmaken voor op de website. Niet alleen als online PDF  maar ook als klikbaar online magazine.

Bekijk hier de menukaart >

Interactief Magazine

A Beautiful Day

Tijdens mij studie liep ik stage bij A Beautiful Day. Een interactief magazine voor mensen die op het punt staan om te trouwen. Het magazine was een app voor op de telefoon en tablet, met interactieve pagina's om het online ontwerp echt te onderscheiden van een eventueel print ontwerp.

Online design

van animated gifs tot interactieve magazines

Ontwerpen voor online is net weer anders dan het ontwerpen voor print. Tuurlijk is het mogelijk om een PDF bestand wat voor print is gemaakt, om te zetten naar een PDF voor op de website. Neem de menukaart als voorbeeld. Maar online kun je zoveel meer uit je ontwerpen halen! Denk aan interactieve elementen zoals video content, GIFjes en buttons zodat je klanten direct worden doorverwezen naar waar je naartoe wilt hebben. Bij online ontwerpen kun je denken aan interactieve magazines, nieuwsbrieven, menukaarten, etc.

bottom of page