top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Virtual Heroes - Online projecten

OPDRACHTGEVER

Virtual Heroes

PROJECTEN

• Grafisch ontwerp
• Huisstijl + Logo
• Website design

DUUR

2020

In 2020 kwam ik in contact met Noor van Virtual Heroes. In die periode heb ik samen met een webdesigner de volgende projecten opgepakt voor Virtual Heroes.

Het eerste project bestond uit een huisstijl vernieuwing voor TogetHR. Het project begon met het opzetten van een moodboard voor het opzetten van de nieuwe huisstijl en het verfijnen van het huidige logo. Daarna heb ik een compleet nieuwe website vormgeven en na akkoord van het ontwerp, ging de webdesigner aan de slag met het bouwen van de website. Natuurlijk konden nieuwe visitekaartjes ook niet missen! En daarmee was de gehele huisstijl in een nieuw jasje gestoken.

Het tweede project was voor Yugro. Dit bedrijf had nog geen logo en huisstijl. Na een uitgebreide briefing heb ik een nieuw logo ontworpen en een nieuwe huisstijl opgezet. Alle elementen uit de nieuwe huisstijl heb ik samen gebundeld in een huisstijl handboek. De webdesigner ging aan de hand van de nieuwe huisstijl aan de slag met de nieuwe website. Binnen een korte periode leverden wij een geheel nieuw logo, huisstijlhandboek en website op.

bottom of page