top of page
  • Foto van schrijverCarmén Huisman

Fotografie: 10 jaar Sluizeman

Afgelopen zaterdag 19 oktober was het feest bij Visspecialist Sluizeman in de Baronie in Alphen aan den Rijn. Zij vierden hun 10 jarige jubileum, geheel in Sluizeman stijl: voor de klanten en mét hun klanten. Ik was gevraagd om deze speciale dag vast te leggen. Ik neem je in deze blog graag mee naar deze feestelijke ochtend/middag.


Om 11.00 uur liep ik de winkel binnen. Dit is niet de eerste keer dat ik een fotografie opdracht voor ze uitvoer en het voelde dan ook direct als een warm, gezellig bad waar ik instapte. De zwart met oranje ballonnen boog stond bij de ingang van de winkel, de partytent was opgezet, de dj draaide feestelijke muziek, de wijn werd ingeschonken en de vishapjes stonden al klaar.

Mooie foto's laten emotie zien.

Tot een uur of half 3 heb ik rondjes gelopen, zowel voor als achter de balie. Vanuit verschillende punten hield ik de klanten en het hardwerkende team in de gaten. Mooie foto's laten emotie zien: de kracht van het team, de waardering van de klanten en de interactie tussen het team met de klanten. De liefde voor hun vak en het plezier waarmee ze staan te werken. Met veel plezier heb ik deze dag rondgelopen en mijn best gedaan deze emoties op de foto te zetten.


Hieronder een kleine sfeerimpressie. Wil je het hele album zien? Kijk dan hier. Wil je Visspecialist Sluizeman volgen op social media? Volg ze dan op Facebook en Instagram.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page