top of page
  • Foto van schrijverCarmén Huisman

Nieuwe mijlpaal: nieuw kantoor

Een nieuwe mijlpaal in het leven van deze onderneemster: een kantoorverhuizing! Vorig jaar maakte ik de 'grote' verhuizing naar Hazerswoude-Dorp en nu verhuis ik een etage naar boven. Een verhuizing die met een slechte start begon, maar uiteindelijk helemaal goed afgelopen is. Lees het in de blog van deze week.


Ik neem jullie eerst even mee naar een ruim een jaar voor deze tweede verhuizing. Ook wel de eerste verhuizing. Ruim een jaar eerder, op 1 maart 2018 tekende Dion en ik de contracten om onze ondernemingen vanuit huis te verhuizen naar een eigen kantoorruimte. Deze ruimte lag op de begaande grond van een bedrijfsunit. We verdeelden de ruimte: ik een kantoor en Dion een garage gedeelte. Met veel plezier hebben we deze anderhalf jaar in deze ruimte gewerkt en was er (eindelijk) ruimte om al onze ideeën werkelijkheid te maken. Tot het moment dat deze gedeelde ruimte eigelijk te klein werd en we het geluk hadden dat de kantoorruimte boven ons leeg stond.

Na lang wikken en wegen besloot ik er gewoon voor te gaan.

Na lang wikken en wegen besloot ik er gewoon voor te gaan. Het betekende een hogere huur, meer lasten maar tegenover kregen we beide meer ruimte, meer privacy en meer mogelijkheden. En op 1 juni 2019 was het zo ver, tijd om weer te verhuizen. Dion had vanaf nu de gehele begaande grond en ik de gehele 1e etage.


Dit keer wilde ik het goed aanpakken. Ik besloot een vriendin van mij te vragen bij het inrichten van de ruimte. Een grote, lege ruimte sfeervol maar zakelijk inrichten vond ik toch een hele uitdaging. Ik legde al mijn ideeën aan haar voor en binnen een paar dagen kreeg ik onderstaande schetsen doorgestuurd. Ik was erg enthousiast en met deze tekeningen konden we gericht gaan verven, de vloer leggen en gaan inrichting.

Op de muur werd het gesteente groen van Flexa in combinatie met witte muren en een zwarte tapijtvloer. Binnen een week was het klus gedeelte af en was het tijd om te beginnen met inrichten. En nog voordat ik mijn bureau naar boven kon tillen, viel er iets op mijn enkel wat een diepe snee veroorzaakte. Op naar de huisartsenpost. Met verband om mijn enkel hinkelde ik de week daarna van boven naar beneden om langzaam wat spullen te verhuizen. Een flinke vertraging, maar ik had de tijd. Met hulp van mijn ouders en Dion waren de zware spullen al boven en kon ik zittend op een stoel, mijn spullen uitzoeken en naar boven tillen.De workshop tafel met uitzicht op het whiteboard

Uiteindelijk duurde de verhuizing langer dan we hadden ingepland maar is alles toch goedgekomen. De ruimte begint langzaam steeds mooier te worden. Er is een duidelijk onderscheid tussen de werkplekken en het workshop en webshop gedeelte. Ik kan niet wachten tot ik hier helemaal los kan gaan met een ontwerp sessies, een workshop of een grote ontwerp klus. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Kom gerust eens langs op de koffie of op een van onze workshops avonden!


Creatieve groetjes,

Carmén

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page