top of page

PORTFOLIO

PRINT DESIGN

Vormgeving krant

Algemeen Dagblad

Sinds maart 2019 werk ik met veel plezier bij het AD.  Samen met het team maken we de landelijke krant en 7 regio kranten voor de volgende dag. 

Ik werk op de locatie van het AD in Rotterdam en help mee om de nieuwspagina's vorm te geven. Ik hoef nooit lang te wachten tot ik 'mijn werk' kan zien; de volgende dag ligt de krant al vroeg op de mat. 

carmenhuisman-portfolio-fd-1.png

Vormgeving krant

Het Financieele Dagblad

Sinds eind 2019 mag ik het team van het Financiële Dagblad versterker als designer. Ik ondersteun het team bij het vormgeven van de krant van morgen.

Ik werk op de locatie van het FD in Amsterdam en help mee om de krant in elkaar te zetten.  

Huisstijl drukwerk

Van Der Sterre 

Holland Kaascentrum

Je kent Holland Kaascentrum vast wel van de markt: waar ze je graag persoonlijk advies geven over alles rondom kaas en de kaas altijd vers van 't mes is!

 

Als vormgever denk ik creatief mee en maak binnen de bestaande huisstijl verschillende soorten drukwerk op. Denk aan posters, flyers, boekjes, zeilen en ook een bramen jam etiket. Alle ontwerpen kunnen direct op de markt worden gebruikt!

carmenhuisman-portfolio-hkc-1.png
carmenhuisman-portfolio-hkc-2.png
carmenhuisman-portfolio-hkc-5.png
carmenhuisman-portfolio-hkc-3.png
carmenhuisman-portfolio-hkc-6.png

Boek ontwerp

De FUNfactor

Voor het boek De Funfactor mocht ik de gehele vormgeving verzorgen. In de huisstijl kleuren oranje en blauw zijn de pagina's opgemaakt: strak, begrijpbaar met natuurlijk ook wat fun!

 

Het boek geeft handige tips en voorbeelden en vanuit hier zijn we per pagina gaan kijken wat voor illustraties hier bij zouden passen. Het boek krijgt een 'speels' uiterlijk door begrijpbare illustraties die de verhalen versterken.

Een super opdracht om te mogen doen!

Print producten 

Publicroam

Publicroam had al een bestaande huisstijl, maar vroegen mij om binnen die huisstijl nieuwe uitingen te ontwerpen.

Ik heb hun huisstijl uitgebreid met iconen zoals mobiel, laptop, tablet, etc. Verder heb ik Publicroam geholpen met allerlei uitingen voor print zoals posters, visitekaartjes, infographics, flyers, kaartjes, stickers en roll-up banner. Maar ook een animatie video template die we kunnen aanpassen naar de gewenste stad.

Print producten

De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop

Op vrijwillige basis ondersteun ik De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop.

Binnen hun huisstijl ontwerp ik allerlei uitingen voor print, zoals nieuwsbrieven, kaarten, posters, brieven, flyers, roll-up banner en social media posts.

Print design 

van flyer tot whitepapers

Dit is een kleine greep uit mijn print portfolio. Ik ontwerp o.a. zakelijke documenten, whitepapers, boeken, magazines, tijdschriften, nieuwsbrieven, clubladen, flyers, posters, folders, visitekaartjes, kaarten, roll-up banners en ander drukwerk. Ik kan je helpen bij al je drukwerk: van idee, naar ontwerp naar bestellen en eindproduct ontvangen!

bottom of page