PORTFOLIO

PRINT DESIGN

Vormgeving krant

Algemeen Dagblad

Sinds maart 2019 werk ik met veel plezier bij het AD.  Samen met het team maken we de krant voor de volgende dag. 

Ik werk op de locatie van het AD in Rotterdam en help mee om de nieuwspagina's vorm te geven. Ik hoef nooit lang te wachten tot ik 'mijn werk' kan zien; de volgende dag ligt de krant al vroeg op de mat. 

Als papierliefhebber is dit een echte droomklus. Het gevoel en de geur van het papier in combinatie met vormgeving, daar word ik blij van!

Boek ontwerp

De FUNfactor

Voor het boek De Funfactor mocht ik de gehele vormgeving verzorgen. In de huisstijl kleuren oranje en blauw zijn de pagina's opgemaakt: strak, begrijpbaar met natuurlijk ook wat fun!

 

Het boek geeft handige tips en voorbeelden en vanuit hier zijn we per pagina gaan kijken wat voor illustraties hier bij zouden passen. Het boek krijgt een 'speels' uiterlijk door begrijpbare illustraties die de verhalen versterken.

Een super opdracht om te mogen doen!

Print producten 

Publicroam

Publicroam had al een bestaande huisstijl, maar vroegen mij om binnen die huisstijl nieuwe uitingen te ontwerpen.

Ik heb hun huisstijl uitgebreid met iconen zoals mobiel, laptop, tablet, etc. Verder heb ik Publicroam geholpen met allerlei uitingen voor print zoals posters, visitekaartjes, infographics, flyers, kaartjes, stickers en roll-up banner. Maar ook een animatie video template die we kunnen aanpassen naar de gewenste stad.

Print producten

De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop

Op vrijwillige basis ondersteun ik De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop.

Binnen hun huisstijl ontwerp ik allerlei uitingen voor print, zoals nieuwsbrieven, kaarten, posters, brieven, flyers, roll-up banner en social media posts.

Etiket ontwerp

Zen Shui

Zen Shui ontwikkelt luxe wellness, spa en bodycare Cosmetics op natuurlijke basis. Voor dit merk heb ik de verschillende logo's voor de verschillende lijnen ontworpen.

 

De eerste lijn is een feit: Earth! Hoe gaaf is het dat deze producten met een door mij ontworpen label nu te koop zijn. Ik heb uiteraard deze twee producten ook in de douche staan en daar geniet ik dubbel van!

Print design 

van flyer tot whitepapers

Dit is een kleine greep uit mijn print portfolio. Ik ontwerp o.a. zakelijke documenten, whitepapers, boeken, magazines, tijdschriften, nieuwsbrieven, clubladen, flyers, posters, folders, visitekaartjes, kaarten, roll-up banners en ander drukwerk. Ik kan je helpen bij al je drukwerk: van idee, naar ontwerp naar bestellen en eindproduct ontvangen!

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

SOCIAL & LINKS

Blog

Stage lopen

Webshop & Workshops

Linkedin

Instagram

Pinterest

CONTACT

 

Vanwege onregelmatige werktijden en het werken op verschillende locaties, ben ik het snelst te bereiken via:

 

carmen@carmenhuisman.nl

Whatsapp:  06-36065730