top of page

PORTFOLIO

SOCIAL MEDIA

Instagram

Lodger

Tijdens een periode van een half jaar heb ik bij Lodger in Woerden mogen helpen bij het vormgeven social media content en nieuwbrieven. 

Elke week werkte ik een aantal dagen op het kantoor van Lodger. Samen met hen heb ik gekeken naar de vormgeving de content op hun social media kanalen. Deze vormgeving sluit fijn aan op de rest van de huisstijl en de producten die ze verkopen.

 

Door elementen te gebruiken als ronde hoeken, herkenbare elementen en zachte, baby kleuren en een speelse lettertype krijgt hun social media een eigen en uniek karakter. 

Bekijk Instagram feed van Lodger >

Social media, foto's, iconen en blog

Rootsmann

Tijdens een periode van 3 maanden heb ik, samen met interieur styliste Lisa, Rootsmann mogen helpen bij het vormgeven van hun social media, het schrijven van blogs en het illustreren van iconen.

Samen met Lisa werkte ik elke zaterdag op locatie van Rootsmann.  Samen bedachten we hoe de vormgeving van de social media kanalen eruit moest komen te zien en aan de hand van dit plan, plande wij iedere zaterdag een photoshoot voor het schieten van nieuwe content. 

Iedere week schreef ik een blog die gerelateerd was aan het thema van die week.

Social media content

The Webshop Studio

In de periode 2018 tot en met 2019 heb ik bij verschillende opdrachten van The Webshop Studio mogen ondersteunen. Ik werkte op locatie in Utrecht voor het uitvoeren van deze opdrachten. 

 

Voor The Webshop Studio heb ik social media content mogen vormgeven voor merken als Salora en Kipling. Deze content varieerde van beeld op maat maken, beelden photoshoppen, helpen bij photoshoots en animated gifs maken.

Social media

content om te delen!

Bijna iedereen heeft wel Facebook en/of Instagram, jouw doelgroep dus ook! Val op met unieke social media content, op maat bedacht en op maat gemaakt. Van fotografie tot video content en van inspirerende quotes tot animated gifs. Samen met jou maak en bedenk ik graag een plan om unieke content te creëren die perfect aansluiten op jouw bedrijf.

bottom of page