top of page

PORTFOLIO

WEB DESIGN

Tegenwoordig leven we in een tijd waar een groot deel online plaatsvindt. Een bedrijf zonder website is niet meer van deze tijd. Al is het alleen maar zodat jouw (potentiële) klanten je kunnen vinden. Samen met web developer Thomas van Beugen zorg ik ervoor dat je bedrijf online goed vindbaar is. Naast een uniek design, zorgen we ervoor dat je website responsive en zoekmachine vriendelijke is. Van simpele website tot complete webshop. Wij zorgen dat je online zichtbaar bent!

Branding & webdesign

Matria

Samen met Matria heb ik tijdens een Brainstorm Sessie gekeken naar haar logo. 'Iets' klopte er nog niet. Samen hebben we gekeken naar aanpassingen in het logo om het soepeler te 'laten bewegen'.

Tijdens deze sessie zijn we ook aan de slag gegaan met huisstijlkleuren, fonts en elementen die passen bij de doelgroep en de boodschap van Matria. 

Uiteindelijk zijn al deze keuzes samengevat in een huisstijlhandboek. Vanuit dit handboek maken we ontwerpen voor print, web en social media. In samenwerking met Thomweb hebben we de website opgezet.

Branding & Webdesign

Togethr

De afgelopen maanden zijn Thomas en ik druk bezig geweest met een nieuwe branding en een nieuwe website voor Togethr.

We begonnen met het maken van een moodboard met daarop verschillende elementen zoals fonts, kleuren en foto's. Handig voor de tekstschrijver en fotograaf, zo blijven we allemaal in dezelfde stijl. Met dit moodboard konden we aan de slag met de website. De website is door mij helemaal custom ontworpen en daarna door Thomas omgebouwd naar een responsive Wordpress website.

Verder zijn er visitekaartjes gemaakt in stijl van de nieuwe website. Binnenkort presenteren wij met trots de nieuwe website.

Webdesign

Hoe gaat dat in zijn werk?

Web developer Thomas en ik vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We beginnen met een kennismaking. Gewoon een kop koffie om eens alle wensen en ideeën op tafel te leggen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We beginnen met een schetsfase waarin ik een ontwerp voorstel maak aan de hand van jullie (nieuwe) huisstijl en wensen. Goedgekeurd? Top, dan kan Thomas beginnen aan het technische gedeelte: het ontwerp omzetten naar een werkende website. Natuurlijk houden we je tijdens al deze fases graag op de hoogte van alle ideeën, vorderingen en dingen waar we eventueel tegen aanlopen. Uiteindelijk nemen we met z'n alle alles nog even door. Zo komen er altijd wel feedback punten in de tussenfases. Geen probleem, wij gaan ermee aan de slag om uiteindelijk jouw website op te leveren. Thomas kijkt ook naar of alles responsive werkt, zowel op desktop als tablet en telefoon. Ook kijken we naar of je website goed vindbaar is op Google en lopen we het hele technische lijstje nog even af. De website is klaar om opgeleverd te worden!

bottom of page